https://www.kangasalanpph.fi  HUOM! Käytä suojattua yhteyttä! TOIMINTAMME TAVOITTEENA on hoidossamme olevien lasten varhaiskasvatuksen kehittäminen, alalla toimivien työntekijöiden yhteisten etujen, yhteistoiminnan ja ammatillisuuden edistäminen ja valvominen.

TAVOITTEEMME SAAVUTTAMISEKSI
  • järjestämme kokouksia, koulutusta, esitelmä- ja keskustelutilaisuuksia
  • seuraamme varhaiskasvatuksen ja perhepäivähoidon kehitystä ja tiedotamme tapahtuneet muutokset jäsenillemme
  • teemme yhteistyötä yksityisten hoitajien kanssa valtakunnallisesti
  • olemme yhteistyössä päivähoidon muiden ammattilaisten, kouluttajien sekä muiden alamme sidosryhmien kanssa
Kangasalan Yksityiset Päivähoitajat ry on perustettu vuonna 2000. Jäseniä on n. 45.
Yhdistyksemme kotipaikka on Kangasala, mutta toivotamme tervetulleiksi myös ympäristökuntien yksityisiä perhepäivähoitajia ja yksityisiä päiväkoteja.
Sääntöjemme mukaan myös kotiäidit ja -isät voivat liittyä yhdistykseemme saamaan virikkeitä ja tutustumaan lähemmin meihin perhepäivähoitajiin.

VAPAAT HOITOPAIKAT löydät: Hoitopaikat --> Hoitopaikkatilanne

VERKOSTOITUMINEN, YHTEISTYÖ

• Yhdistyksemme tekee yhteistyötä Kangasalan kaupungin varhaiskasvatuksen, sekä Tampereen seudun kunnallisen ja yksityisen varhaiskasvatuksen kanssa.
  • Teemme säännöllisesti yhteistyötä valtakunnan muiden ( 17 kpl ) yksityisten hoitajien yhdistysten kanssa. Yhdistyksemme edustus on mukana vuotuisilla valtakunnallisilla yksityisten päivähoitajien Koulutus- ja neuvottelupäivillä (sekä Syyspäivillä Tampereella).
  • Yhdistyksemme on jäsenenä Suomen Yksityisten Päivähoitajien Edustajistossa SYPE:ssä, joka ajaa ammatillisia asioitamme ja valvoo etujamme valtakunnan tasolla.
  • Seuraamme alan koulutuksen ja ammattitutkinnon kehittymistä yhteistyöelimenä mm. Tampereen aikuisopisto TREDU.

JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Kun haluat liittyä yhdistykseemme ota yhteyttä puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla:
Taru Leino, p. 0400 777 592, taru23.pv(atta)gmail.com

Jäsenmaksu vuonna 2018 on 40 €.
Yhdistyksen tilinumero on: IBAN FI63 5104 0020 0913 30, OKOYFIHH
Muista ilmoittaa yhteystietosi maksun yhteydessä viestikentässä tai erikseen sähköpostilla tms.

JÄSENEDUT

• tietopaketti uusille jäsenille ( hoitomaksusuositukset, hoitosopimuslomake, ym. ammatillista tietoa )
  • jäsenkirjeet ( ajankohtaista asiaa, alalla tapahtuneet muutokset, yhdistyksen toimintaa ym. )
  • nettisivut ja tunnukset sivujen jäsenet osioon
  • ilmoituksen perhepäiväkodistasi nettisivuille
  • hoitopaikkatiedustelu
  • päivitettyä ammatillista tietoa ja vertaistukea
  • osallistuminen yhdistyksen toimintaan: kokouksiin, koulutukseen. valtakunnallisille koulutus- ja neuvottelupäiville kerran vuodessa, yhteisiin yhdistyksen tilaisuuksiin...
  • yhdistyksemme jäsenenä olet mukana myös Suomen yksityisten päivähoitajien edustajiston SYPE:n toiminnassa

HALLITUS

Puheenjohtaja, rahastonhoitaja

Taru Leino
taru23.pv(atta)gmail.com

Varapuheenjohtaja, hoitopaikkatiedustelu

Minna Krank
minna.maarit(atta)hotmail.com

Sihteeri

Marketta Nieminen

Muut jäsenet

Elsa Hagelberg
Hanna Korpisaari
Anu Kuittinen
Susanna Vainio
Maarit Villenius
Mirva Virtanen

TERVETULOA ILOISEEN JOUKKOOMME !

Hoitopaikkapuhelin

Minna Krank